5 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do pieczonej dyni świetnie pasuje dodatek bliskowschodniej...
fot. pixabay.com

Aromatyczna pieczona dynia z orzechami. Sekretem smaku są odpowiednie przyprawy. Uczestniczka MasterChef poleca przepis na sezonowy przysmak

Sezam

Do pieczonej dyni świetnie pasuje dodatek bliskowschodniej mieszanki przypraw za’atar. Składa się ona ze zmielonych ziaren sezamu, tymianku, sumaku i soli.

Zobacz również

W tę noc Śródmieście Wałbrzycha było jasno oświetlone i barwne - zdjęcia

Radni ustalili miesięczne pobory dla prezydenta Przemyśla Wojciecha Bakuna

NOWE
Radni ustalili miesięczne pobory dla prezydenta Przemyśla Wojciecha Bakuna

Polecamy

Moja babcia z Kresów robiła takie pulchne racuchy. Ważny jest jeden składnik

Moja babcia z Kresów robiła takie pulchne racuchy. Ważny jest jeden składnik

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić