1 z 10
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z białej rzodkwi
Surówka z białej rzodkwi zaskoczy cię smakiem. Jest pyszna i lekka. Zobacz, jak ją przygotować. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 10

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z białej rzodkwi. Krok 1
Biała rzodkiew to prawdziwa skarbnica witamin. Stanowi pyszny dodatek do dań. Ma wyrazisty i lekko ostry smak.
3 z 10

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z białej rzodkwi. Krok 2
Przygotowanie sałatki zacznij od umycia i obrania białej rzodkwi. Następnie zetrzyj ją na tarce na jarzynowych oczkach i posól. Odstaw na kilka minut by puściła wodę.
4 z 10

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z białej rzodkwi. Krok 3
Sprawdź, czy starta rzodkiew puściła dużo wody. Jeśli tak, to ją odciśnij i wylej wodę.