1 z 10
Przewijaj galerię w dół
Surówka z białej rzodkwi zaskoczy cię smakiem. Jest pyszna i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka z białej rzodkwi

Surówka z białej rzodkwi zaskoczy cię smakiem. Jest pyszna i lekka. Zobacz, jak ją przygotować. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2 z 10
Biała rzodkiew to prawdziwa skarbnica witamin. Stanowi...
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka z białej rzodkwi. Krok 1

Biała rzodkiew to prawdziwa skarbnica witamin. Stanowi pyszny dodatek do dań. Ma wyrazisty i lekko ostry smak.

3 z 10
Przygotowanie sałatki zacznij od umycia i obrania białej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka z białej rzodkwi. Krok 2

Przygotowanie sałatki zacznij od umycia i obrania białej rzodkwi. Następnie zetrzyj ją na tarce na jarzynowych oczkach i posól. Odstaw na kilka minut by puściła wodę.

4 z 10
Sprawdź, czy starta rzodkiew puściła dużo wody. Jeśli tak,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka z białej rzodkwi. Krok 3

Sprawdź, czy starta rzodkiew puściła dużo wody. Jeśli tak, to ją odciśnij i wylej wodę.

Pozostało jeszcze 5 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu