5 z 10
Do ubicia białek na sztywno trzeba dodać 80 g drobnego...
fot. Anna Daniluk

Cukier do ubicia białek

Do ubicia białek na sztywno trzeba dodać 80 g drobnego cukru.

6 z 10
Żółtka z olejem trzeba połączyć z przecierem pomidorowym i...
fot. Anna Daniluk

Mokre składniki na piernik pomidorowy

Żółtka z olejem trzeba połączyć z przecierem pomidorowym i suchymi składnikami.

7 z 10
Po dodaniu do ciasta ubitych białek masa podwaja objętość i...
fot. Anna Daniluk

Ciasto na piernik pomidorowy

Po dodaniu do ciasta ubitych białek masa podwaja objętość i jest wyraźnie napowietrzona.

8 z 10
Domowy piernik pomidorowy należy upiec w keksówce lub...
fot. Anna Daniluk

Piernik pomidorowy przed pieczeniem

Domowy piernik pomidorowy należy upiec w keksówce lub tortownicy wysmarowanej masłem i wyłożonej papierem do pieczenia.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa