5 z 15
Przełóż masło na folię spożywczą. Zwiń ciasno, formując...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety de volaille. Krok 3

Przełóż masło na folię spożywczą. Zwiń ciasno, formując roladkę. Tak przygotowane ziołowe masełko schowaj do zamrażarki na około godzinę.

6 z 15
Filety z kurczaka oczyść i delikatnie rozbij tłuczkiem....
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety de volaille. Krok 4

Filety z kurczaka oczyść i delikatnie rozbij tłuczkiem. Staraj się nie porwać mięsa, ale je jedynie wyrównać.

7 z 15
Na każdy filet kurczaka połóż sporą porcję masła. Zwiń w...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety de volaille. Krok 5

Na każdy filet kurczaka połóż sporą porcję masła. Zwiń w ciasną roladkę, Brzegi mięsa zwiń do środka.

8 z 15
Każdą roladkę kurczaka owiń ciasno folią spożywczą. Schowaj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety de volaille. Krok 6

Każdą roladkę kurczaka owiń ciasno folią spożywczą. Schowaj mięso na godzinę do lodówki — dzięki temu dobrze się sklei i zachowa kształt.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Zobacz również

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto