5 z 11
Zagnieć ciasto z poddanych składników. Odstaw na ok. 30 min,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Zagniatanie ciasta na paszteciki

Zagnieć ciasto z poddanych składników. Odstaw na ok. 30 min, by podrosło

6 z 11
Ciasto podziel na pół. Pierwszą część rozwałkuj na prostokąt...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto na paszteciki podzielone

Ciasto podziel na pół. Pierwszą część rozwałkuj na prostokąt i przekrój jak na zdjęciu

7 z 11
Wzdłuż dłuższego boku nałóż kapustę i zwiń jak roladę
fot. Katarzyna Puczyńska

Nadziewanie ciasta na paszteciki

Wzdłuż dłuższego boku nałóż kapustę i zwiń jak roladę

8 z 11
Ciasto posmaruj roztrzepanym jajkiem. Możesz posypać je...
fot. Katarzyna Puczyńska

Paszteciki z kiszoną kapustą i grzybami posypane kminkiem

Ciasto posmaruj roztrzepanym jajkiem. Możesz posypać je dodatkowo kminkiem lub sezamem.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik