5 z 11
Gdy cebula będzie miała złoty kolor odstaw całość do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Gdy cebula będzie miała złoty kolor odstaw całość do wystygnięcia i wyjmij przyprawy.

6 z 11
Fasolę odcedzać i wsyp do wysokiego naczynia.
fot. Katarzyna Puczyńska

Fasolę odcedzać i wsyp do wysokiego naczynia.

7 z 11
Dodaj do fasoli sos sojowy, majeranek, sól i pieprz i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Dodaj do fasoli sos sojowy, majeranek, sól i pieprz i zmiksuj stopniowo dolewając wodę.

8 z 11
Następnie dodaj połowę podsmażonych jabłek z cebulką i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Następnie dodaj połowę podsmażonych jabłek z cebulką i ponownie zmiksuj.
Resztę cebuli z jabłkami połącz już łyżką - kawałki cebulki mają być widoczne

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna