5 z 18
Wlej do jajek mleko. Zacznij mieszać mikserem lub rózgą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Jabłka w cieście naleśnikowym. Krok 3

Wlej do jajek mleko. Zacznij mieszać mikserem lub rózgą kuchenną. Sprawdzi się także po prostu duża łyżka.

6 z 18
Mąkę połącz z proszkiem do pieczenia. Wsyp część do masy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Jabłka w cieście naleśnikowym. Krok 4

Mąkę połącz z proszkiem do pieczenia. Wsyp część do masy jajecznej z mlekiem i dokładnie wymieszaj. Następnie dosyp resztę mąki i ponownie wymieszaj na gładkie ciasto.

7 z 18
Gotowe ciasto powinno być gładkie i dość gęste. Nie może...
fot. Katarzyna Puczyńska

Jabłka w cieście naleśnikowym. Krok 5

Gotowe ciasto powinno być gładkie i dość gęste. Nie może spływać z jabłek.

8 z 18
Odstaw ciasto na bok, na czas przygotowania jabłek.
fot. Katarzyna Puczyńska

Jabłka w cieście naleśnikowym. Krok 6

Odstaw ciasto na bok, na czas przygotowania jabłek.

Pozostało jeszcze 9 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik