5 z 16
Gdy ciasto podwoi swoją objętość możesz przystąpić do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Gdy ciasto podwoi swoją objętość możesz przystąpić do dalszej pracy. Rozgrzej piekarnik na 180 stopni Celsjusza.

6 z 16
Wyrośnięte ciasto rozciągnij rękami na kształt koła i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyrośnięte ciasto rozciągnij rękami na kształt koła i przełóż na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.

7 z 16
Posmaruj ciasto pomidorowym przecierem, posyp bazylią i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Posmaruj ciasto pomidorowym przecierem, posyp bazylią i połową startego sera.

8 z 16
Jeśli dodajesz na pizzę mozzarellę wystarczy ją porwać...
fot. Katarzyna Puczyńska

Jeśli dodajesz na pizzę mozzarellę wystarczy ją porwać rękami na mniejsze kawałki.

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

Zobacz również

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna