5 z 7
Autorka nazywa danie pieczenią ze względu na konsystencję...
fot. Alicja Rokicka

Pieczeń soczewicowa

Autorka nazywa danie pieczenią ze względu na konsystencję bardziej zwartą niż pasztet.

6 z 7


Selerybka z sałatką jarzynową
Na blogu i w książkach Alicji Rokickiej można znaleźć wiele pomysłów na świąteczne dania. Na przykład na sałatkę jarzynową.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

Polecamy

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto