5 z 27
Karty dań były tworzone również na wieczory kapitańskie
fot. ze zbiorów Muzeum Emigracji w Gdyni

Karty dań były tworzone również na wieczory kapitańskie

6 z 27
Transatlantyki od kuchni. To były największe pływające oazy luksusu przed wojną i w PRL-u. Miały światowy zapach
fot. ze zbiorów Muzeum Emigracji w Gdyni
7 z 27
Na kartach dań można było zobaczyć reprodukcje polskich...
fot. ze zbiorów Muzeum Emigracji w Gdyni

Na kartach dań można było zobaczyć reprodukcje polskich obrazów

8 z 27
W menu można było znaleźć potrawy polecane przez szefa...
fot. ze zbiorów Muzeum Emigracji w Gdyni

W menu można było znaleźć potrawy polecane przez szefa kuchni

Pozostało jeszcze 18 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto