1 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rogale świętomarcińskie powstają z ciasta półfrancuskiego,...
fot. Łukasz Gdak/PolskaPress

Tradycyjny rogal świętomarciński na 11 listopada. Certyfikowany tylko z Wielkopolski. Wypiek pod specjalnym nadzorem

Rogale świętomarcińskie

Rogale świętomarcińskie powstają z ciasta półfrancuskiego, które nadziewa się masą z białego maku i bakalii. Istnieje też możliwość zamówienia rogali przez internet.

Zobacz również

Pomysłowa surówka z cukinią do obiadu. Eksplozja smaku, koloru i witamin

HIT DNIA
Pomysłowa surówka z cukinią do obiadu. Eksplozja smaku, koloru i witamin

Obłędna grzanka z pieczonymi pomidorami i burratą. Rozpływa się w ustach!

Obłędna grzanka z pieczonymi pomidorami i burratą. Rozpływa się w ustach!

Polecamy

Najlepszy sok z jeżyn. Orzeźwia od pierwszego łyka

Najlepszy sok z jeżyn. Orzeźwia od pierwszego łyka

Groźne bakterie w lodach nad morzem. Jedząc ryzykujesz zatrucie pokarmowe

PILNE
Groźne bakterie w lodach nad morzem. Jedząc ryzykujesz zatrucie pokarmowe

Najlepsze kotlety schabowe po parysku. Nie mają sobie równych

Najlepsze kotlety schabowe po parysku. Nie mają sobie równych