4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wyrób ciasto, aż stanie się miękkie i elastyczne. Przykryj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne bajgle na kanapki. Wypróbowany przepis na domowe pieczywo. Przysmak, który zjesz do ostatniego okruszka

Wyrób ciasto, aż stanie się miękkie i elastyczne. Przykryj ciasto ściereczką lub folią spożywczą i odstaw na ok. 1 godzinę.

Zobacz również

8. Akcja Honorowego Krwiodawstwa w Skalbmierzu. Była udana [ZDJĘCIA]

8. Akcja Honorowego Krwiodawstwa w Skalbmierzu. Była udana [ZDJĘCIA]

Z cyklu - jak on tego nie trafił? Oto sytuacja Żukowskiego w meczu Śląsk - Ruch!

Z cyklu - jak on tego nie trafił? Oto sytuacja Żukowskiego w meczu Śląsk - Ruch!

Polecamy

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!