5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przykryj naczynie folią spożywczą i wstaw żeberka do lodówki...
fot. Katarzyna Puczyńska

Szybkie żeberka z grilla w słodko-ostrej marynacie. Są idealnie miękkie i soczyste. Poznaj prosty przepis na mięso z grilla

Żeberka z grilla w słodko-ostrej marynacie. Krok 4

Przykryj naczynie folią spożywczą i wstaw żeberka do lodówki na co najmniej 4 godziny. Jeśli to możliwe, marynuj mięso przez całą noc.

Zobacz również

Jagiellonia - Pogoń 2:2. Świetne widowisko, ale (tylko) remis z liderem [ZDJĘCIA]

Jagiellonia - Pogoń 2:2. Świetne widowisko, ale (tylko) remis z liderem [ZDJĘCIA]

KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg czwarty raz triumfuje w Lidze Mistrzyń [ZDJĘCIA]

KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg czwarty raz triumfuje w Lidze Mistrzyń [ZDJĘCIA]

Polecamy

Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory

Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory

Gotujesz parówki w ten sposób? Narażasz całą rodzinę na ciężkie choroby

Gotujesz parówki w ten sposób? Narażasz całą rodzinę na ciężkie choroby

Zachwycające ciasto z galaretki. Tylko trzy składniki i pyszny deser gotowy

Zachwycające ciasto z galaretki. Tylko trzy składniki i pyszny deser gotowy