4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć szybko kruche ciasto (najlepiej jak najmniej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Szarlotka z papierówek jak u babci. Ciasto z jabłkami, które rozpływa się w ustach. Zobacz przepis na dużą blachę

Szarlotka z papierówek. Krok 2.

Zagnieć szybko kruche ciasto (najlepiej jak najmniej rozgrzewać je rękami) i podziel na dwie części. Owiń je folią spożywczą i schowaj do lodówki.

Zobacz również

Wielkie świętowanie Dnia Flagi w regionie. Był wojskowy piknik z wieloma atrakcjami

NOWE
Wielkie świętowanie Dnia Flagi w regionie. Był wojskowy piknik z wieloma atrakcjami

Horoskop miłosny na maj. Kto może liczyć na strzałę amora?

Horoskop miłosny na maj. Kto może liczyć na strzałę amora?

Polecamy

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze