1 z 12
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Sałatka z kapustą kiszoną, gruszką i żurawiną
Sałatka z kapustą kiszoną, gruszką i żurawiną jest pyszna i zdrowa. Zobacz, jak ją przygotować. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 12

fot. Katarzyna Puczyńska
Sałatka z kapustą kiszoną, gruszką i żurawiną. Krok 1
Kapustę kiszoną odciśnij z soku. Jeśli jest za bardzo kwaśna możesz przepłukać ją przegotowaną wodą i odcisnąć.
3 z 12

fot. Katarzyna Puczyńska
Sałatka z kapustą kiszoną, gruszką i żurawiną. Krok 2
Posiekaj kapustę kiszoną i przełóż do salaterki.
4 z 12

fot. Katarzyna Puczyńska
Sałatka z kapustą kiszoną, gruszką i żurawiną. Krok 3
Jeśli nie masz kapusty kiszonej razem z marchewką to ją dodaj - obierz mała marchewkę i zetrzyj na tarce.