5 z 10
Do posiekania jajek możesz użyć np. krajalnicy do jajek....
fot. Katarzyna Puczyńska

Pasta jajeczna z makrelą. Krok 4

Do posiekania jajek możesz użyć np. krajalnicy do jajek. Połącz wszystkie składniki. Odłóż odrobinę szczypiorku, by posypać pastę po wierzchu.

6 z 10
Dopraw całość majonezem, solą i pieprzem i wymieszaj.
fot. Katarzyna Puczyńska

Pasta jajeczna z makrelą. Krok 5

Dopraw całość majonezem, solą i pieprzem i wymieszaj.

7 z 10
Pasta kanapkowa z makrela i jajkiem gotowa.
fot. Katarzyna Puczyńska

Pasta jajeczna z makrelą. Krok 6

Pasta kanapkowa z makrela i jajkiem gotowa.

8 z 10
Życzymy smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Pasta jajeczna z makrelą. Krok 7

Życzymy smacznego!

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna