1 z 10
Przewijaj galerię w dół
Pyszna, wiosenna pasta jajeczna, kanapkowa z makrelą,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pasta jajeczna z makrelą

Pyszna, wiosenna pasta jajeczna, kanapkowa z makrelą, szczypiorkiem i rzodkiewką. Zobacz, jak prosto możesz przygotować ją na śniadanie. Kliknij w galerię.

2 z 10
Jajka ugotuj na twardo. Makrelę odcedź z oleju i przełóż do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pasta jajeczna z makrelą. Krok 1

Jajka ugotuj na twardo. Makrelę odcedź z oleju i przełóż do miseczki.

3 z 10
Szczypiorek umyj, osusz i posiekaj. Rzodkiewkę umyj i pokrój...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pasta jajeczna z makrelą. Krok 2

Szczypiorek umyj, osusz i posiekaj. Rzodkiewkę umyj i pokrój w drobną kostkę.

4 z 10
Jajka obierz i drobno posiekaj.
fot. Katarzyna Puczyńska

Pasta jajeczna z makrelą. Krok 3

Jajka obierz i drobno posiekaj.

Pozostało jeszcze 5 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka