3 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do wegańskiego majonezu warto użyć czarnej soli himalajskiej...
fot. Anna Daniluk

Sojonez do kanapki. Przepis na wegański sos na Wielkanoc. Sprawdź szybki sposób na sojonez bez jajek

Sól kala namak

Do wegańskiego majonezu warto użyć czarnej soli himalajskiej kala namak. Dzięki niej sos będzie miał delikatnie siarkowy smak przypominający jajka.

Zobacz również

Mały biznes też może być zwinny i konkurencyjny Wnioski z konferencji Business Market
Materiał informacyjny

Mały biznes też może być zwinny i konkurencyjny Wnioski z konferencji Business Market

Rabunek roku w Wieliczce. Mężczyźni ukradli ponad 100… czekoladowych jajek

Rabunek roku w Wieliczce. Mężczyźni ukradli ponad 100… czekoladowych jajek

Polecamy

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze