1 z 7
Przewijaj galerię w dół
Restauracja Koku Sushi z Białegostoku proponuje delikatny...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Restauracja Koku Sushi w Białymstoku

Restauracja Koku Sushi z Białegostoku proponuje delikatny sernik japoński na słodko-słonym kruchym spodzie z polewą z białej czekolady i matchy i w towarzystwie purée z yuzu.

2 z 7
W ramach Restaurant Week można zarezerwować stolik w...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Restauracja Fischgarten w Gdańsku

W ramach Restaurant Week można zarezerwować stolik w restauracji Fischgarten w Gdańsku.

3 z 7
W wersji wegetariańskiej w restauracji Solna Grota w...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Restauracja Solna Grota w Wieliczce

W wersji wegetariańskiej w restauracji Solna Grota w Wieliczce można zjeść stek z kalafiora na purée z marchewki z estragonem, z sosem tahini i granatem.

4 z 7
W restauracji Mercure w Lublinie można skosztować w ramach...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Restauracja Mercure w Lublinie

W restauracji Mercure w Lublinie można skosztować w ramach przystawki chrupiącą chałkę z musem z koziego sera, siankiem z pora i marynowanym burakiem.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zobacz również

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek