5 z 7
Na zdjęciu widoczny jest pstrąg łososiowy z sosem voloute z...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Patio Grand Hotel w Reszowie

Na zdjęciu widoczny jest pstrąg łososiowy z sosem voloute z kawiorem, mulami w białym winie, puree z pietruszki, pędami brokuła i oliwą z werbeny cytrynowej.

6 z 7
W menu wegetariańskim można spróbować zupy krem z pomidorów...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Pastamore by Dawid Konior w Bielsko-Białej

W menu wegetariańskim można spróbować zupy krem z pomidorów i bananów.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie