5 z 15
Porcję ciasta z lodówki rozwałkuj na kształt prostokątna i...
fot. Katarzyna Pyczyńska

Ciasto z rabarbarem i budyniem. Krok 4

Porcję ciasta z lodówki rozwałkuj na kształt prostokątna i przełóż do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Posyp ciasto rabarbarem.

6 z 15
Na rabarbar wylej jeszcze ciepły budyń. Rozprowadź go równą...
fot. Katarzyna Pyczyńska

Ciasto z rabarbarem i budyniem. Krok 5

Na rabarbar wylej jeszcze ciepły budyń. Rozprowadź go równą warstwą po całym cieście.

7 z 15
Na koniec zetrzyj ją na tarce ciasto z zamrażalnika, na...
fot. Katarzyna Pyczyńska

Ciasto z rabarbarem i budyniem. Krok 6

Na koniec zetrzyj ją na tarce ciasto z zamrażalnika, na większych, tzw. jarzynowych oczkach. Taką kruszonką posyp równomiernie wierzch ciasta.

8 z 15
Piecz ciasto przez ok. 1 godzinę w 170 stopniach, w funkcji...
fot. Katarzyna Pyczyńska

Ciasto z rabarbarem i budyniem. Krok 7

Piecz ciasto przez ok. 1 godzinę w 170 stopniach, w funkcji góra-dół. Wyjmij z blaszki i wystudź.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Zobacz również

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto