5 z 6
Bakłażana przed włożeniem do nagrzanego piekarnika należy...
fot. 123rf.com/jessmine/zdjęcie ilustracyjne

Bakłażan w całości

Bakłażana przed włożeniem do nagrzanego piekarnika należy dokładnie nakłuć, aby nie powstało ryzyko wybuchu warzywa podczas pieczenia. Gromadząca się w warzywach para wodna będzie się ulatniać przez otwory.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Polecamy

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć