1 z 5
Przewijaj galerię w dół

fot. Paulina Marcinek, Polska Press / 123rf
Robert Makłowicz
Robert Makłowicz ugotował zielony chłodnik w Tarnowie i zdradził przepis, jak go zrobić.
2 z 5

fot. Artur Gawle/PolskaPress
Robert Makłowicz na Gastromajówce w Tarnowie
W jednym z ostatnich odcinków programu "ROBERT MAKŁOWICZ POLSKA" kucharz gościł w Tarnowie.
3 z 5

fot. 123 rf
Czosnek niedźwiedzi
Kucharz posiekał czosnek niedźwiedzi, szczaw i poddusił z odrobiną wody. Doprawił wywar cukrem, solą octem, dodał koperek, dymkę i rzodkiewkę.
4 z 5

fot. 123rf
Szczaw
Do chłodnika Robert Makłowicz dolał kefir i śmietanę. Potrawę zaserwował z jajkiem ugotowanym na twardo i młodymi ziemniakami.