1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Michel Moran w osobistym nagraniu na Instagramie podał...
fot. Grzegorz Olkowski/archiwum PolskaPress

Michel Moran

Michel Moran w osobistym nagraniu na Instagramie podał przyczynę umieszczenia gazpacho w menu każdej swojej restauracji. Ważny jest przepis, który przekazał mu jego ukochany tata.

2 z 6
Gaspacho to hiszpański chłodnik.
fot. 123rf.com/ paulbrighton

Gazpacho

Gaspacho to hiszpański chłodnik.

3 z 6
Bazą do zrobienia gazpacho są pomidory. One nadają zupie...
fot. Aneta Żurek/archiwum PolskaPress

Pomidory

Bazą do zrobienia gazpacho są pomidory. One nadają zupie charakterystycznego pomarańczowego koloru.

4 z 6
Michel Moran oprócz pomidorów do gazpacho używa ogórków...
fot. Aneta Żurek/ archiwum PolskaPress

Ogórki

Michel Moran oprócz pomidorów do gazpacho używa ogórków pozbawionych miąższu.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek