2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przed przygotowaniem chleba należy dokarmić zakwas i...
fot. Anna Daniluk

Prosty chleb pszenny na zakwasie orkiszowym jak z piekarni. Poznaj przepis na pieczywo jak od babci. Tak zrobisz pachnący bochenek

Zakwas orkiszowy na chleb

Przed przygotowaniem chleba należy dokarmić zakwas i odstawić na minimum 8 godzin. Gotowy zakwas zwiększy objętość nawet trzykrotnie.

Zobacz również

Strażacy ostrzegają o zagrożeniu pożarowym w lasach. Gdzie uważać na Pomorzu?

Strażacy ostrzegają o zagrożeniu pożarowym w lasach. Gdzie uważać na Pomorzu?

Nie będzie krakowskiego finału. AZS Politechnika Korona przegrywa półfinał

Nie będzie krakowskiego finału. AZS Politechnika Korona przegrywa półfinał

Polecamy

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu

Ten makaron ze szparagami i kurczakiem zrobisz w mig. Prosty i pyszny obiad

Ten makaron ze szparagami i kurczakiem zrobisz w mig. Prosty i pyszny obiad

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić