5 z 12
Gotuj masę na małym ogniu przez ok. pół godziny, co jakiś...
fot. Katarzyna Puczyńska

Karmelki kokosowe. Krok 3

Gotuj masę na małym ogniu przez ok. pół godziny, co jakiś czas mieszając, by karmel nie wykipiał. Dobrze, jest nie oddalać się za daleko od garnka.

6 z 12
Gotową, gęstą masę karmelową przelej do miseczki.
fot. Katarzyna Puczyńska

Karmelki kokosowe. Krok 4

Gotową, gęstą masę karmelową przelej do miseczki.

7 z 12
Do jeszcze ciepłej masy dodaj wiórki kokosowe i wymieszaj....
fot. Katarzyna Puczyńska

Karmelki kokosowe. Krok 5

Do jeszcze ciepłej masy dodaj wiórki kokosowe i wymieszaj. Wstaw całość do lodówki na godzinę.

8 z 12
Teraz wystarczy jedynie uformować kulki rękami i obtoczyć w...
fot. Katarzyna Puczyńska

Karmelki kokosowe. Krok 6

Teraz wystarczy jedynie uformować kulki rękami i obtoczyć w wiórkach kokosowych. Jeśli masa klei się do rąk, zamocz dłoń zimną, przegotowaną wodą.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Zobacz również

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik