1 z 4
Przewijaj galerię w dół
Przepis na aromatyczne pastrami można wykorzystać do...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwa Buchmann

Pastrami

Przepis na aromatyczne pastrami można wykorzystać do zrobienia klasycznej kanapki raubena.

2 z 4
Bartek Kieżun oprowadza czytelnika po najciekawszych...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun oprowadza czytelnika po najciekawszych miejscach Jerozolimy i serwuje związane z nimi przepisami na potrawy.

3 z 4
Przepis na pastrami pochodzi z książki „Jerozolima do...
fot. materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

„Jerozolima do zjedzenia” Bartka Kieżuna

Przepis na pastrami pochodzi z książki „Jerozolima do zjedzenia” Bartka Kieżuna. Premiera zaplanowana jest na 25 października 2023 roku.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek