1 z 4
Przewijaj galerię w dół

fot. materiały prasowe Wydawnictwo PurpleBook
Śledzie z gorczycą i orzechami
Proste i aromatyczne śledzie z gorczycą i orzechami to wyjątkowa przekąska na świąteczny stół.
2 z 4

fot. materiały prasowe wydawnictwa Purple Book
„Święta, święta i po świętach. Celebracja przez cały rok” Paweł Płaczek
Przepis na śledzie z gorczycą i orzechami włoskimi pochodzi z książki „Święta, święta i po świętach. Celebracja przez cały rok” Pawła Płaczka opublikowanej przez wydawnictwo Purple Book.
3 z 4

fot. Najka Photography/materialy prasowe wydawnictwa Purple Book
Paweł Płaczek
Paweł Płaczek urodził się w 1983 roku. Jest dziennikarzem, blogerem oraz autorem książek „Warszawa da się zjeść”, „Domowa piekarnia”, „Menu kryzysowe” oraz cyklu książeczek „Kuchnia wyjątkowych smaków”.