1 z 8
Przewijaj galerię w dół
Dziennikarka wypróbowała też tradycyjnego chłodnika z...
fot. Paweł Miecznik/archiwum PolskaPress

Chłodnik z buraków

Dziennikarka wypróbowała też tradycyjnego chłodnika z buraków.

2 z 8
Jednym z lokali odwiedzonych przez dziennikarkę The Guardian...
fot. Andrzej Banas/archiwum PolskaPress

Jama Michalika w Krawkowie

Jednym z lokali odwiedzonych przez dziennikarkę The Guardian była kawiarnia Jama Michalika w Krakowie.

3 z 8
Carlone Eden w kawiarni Jama Michalika wybrała się na lody...
fot. Andrzej Banas/archiwum PolskaPress

Jama Michalika

Carlone Eden w kawiarni Jama Michalika wybrała się na lody oblane likierem advocat.

4 z 8
Caroline Eden była zachwycona polskimi owocami jagodowymi....
fot. Krzysztof Kapica/archiwum PolskaPress

Maliny

Caroline Eden była zachwycona polskimi owocami jagodowymi. Na deser w Warszawie wybrała talerz malin, jagód i truskawek.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem