4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ubij białka z cukrem na sztywną pianę. Pamiętaj, by dodawać...
fot. Katarzyna Puczyńska

Prosty przepis na biszkopt. Pięknie wygląda, jest idealnie wyrośnięty i puszysty. Jak zrobić biszkopt do tortu i ciast z kremem?

Przepis na biszkopt. Krok 1

Ubij białka z cukrem na sztywną pianę. Pamiętaj, by dodawać cukier dopiero po kilku minutach ubijania.

Zobacz również

Mnóstwo atrakcji i wspaniała zabawa na Dniu Otwartym kieleckiego "Ściegiennego"

Mnóstwo atrakcji i wspaniała zabawa na Dniu Otwartym kieleckiego "Ściegiennego"

Zakończenie roku klas 4 w  I LO w Wieluniu. Blisko 130 maturzystów opuszcza "Odrę"

Zakończenie roku klas 4 w I LO w Wieluniu. Blisko 130 maturzystów opuszcza "Odrę"

Polecamy

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!