5 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ubijaj białka tak długo, aż masa będzie sztywna, lśniąca,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pavlova to królowa wypieków. Najlepszy przepis na boskie bezy z kremem i owocami a'la Pavlova. Deser pachnący wanilią

Krok 3

Ubijaj białka tak długo, aż masa będzie sztywna, lśniąca, bez widocznych drobinek cukru. Pod koniec ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną i sok z cytryny. Ubijaj jeszcze 2 min.

Zobacz również

Domy na sprzedaż w Zduńskiej Woli i okolicach. TOP 5 ofert na maj ZDJĘCIA

Domy na sprzedaż w Zduńskiej Woli i okolicach. TOP 5 ofert na maj ZDJĘCIA

Piłkarki z Broniszewic w najlepszej ósemce wojewódzkiego turnieju!

Piłkarki z Broniszewic w najlepszej ósemce wojewódzkiego turnieju!

Polecamy

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Kurczak ze szparagami na wiosenny obiad. Prosty przepis na pyszne danie

Kurczak ze szparagami na wiosenny obiad. Prosty przepis na pyszne danie