1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Domowy pasztet najczęściej przygotowywany jest z mięsa...
fot. Getty Images/ Zoryanchik

Domowy pasztet

Domowy pasztet najczęściej przygotowywany jest z mięsa królika, podrobów i słoniny.

2 z 3
Do pasztetu warto dodać suszone grzyby i zmieloną gałkę...
fot. 123rf.com/fotek

Pasztet z królika i wieprzowiny

Do pasztetu warto dodać suszone grzyby i zmieloną gałkę muszkatołową, która podkreśli smak i nada daniu świątecznego aromatu.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo