1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pasteryzowanie w piekarniku to szybki sposób na przedłużenie...
fot. Mariusz Kapala/archiwum PolskaPress/Gazeta Lubuska

Pasteryzacja w piekarniku na zimno i na gorąco. Jak pasteryzować słoiki z przetworami i jedzeniem w piekarniku? Sprawdzone sposoby

Przetwory

Pasteryzowanie w piekarniku to szybki sposób na przedłużenie terminu przydatności do spożycia dżemów i dań obiadowych. Kliknij, aby zobaczyć sposoby na pasteryzację.

Zobacz również

Młoda Stal w natarciu. Kolejny zawodnik na podium Pucharu Ekstraligi

Młoda Stal w natarciu. Kolejny zawodnik na podium Pucharu Ekstraligi

Krzysztof Lijewski: Nasz zespół w ostatnich tygodniach jest wyciśnięty jak cytryna

Krzysztof Lijewski: Nasz zespół w ostatnich tygodniach jest wyciśnięty jak cytryna

Polecamy

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Najlepszy sernik na spotkania w plenerze. Wystarczy zmieszać kilka składników

Najlepszy sernik na spotkania w plenerze. Wystarczy zmieszać kilka składników

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek