2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do piekarnika powinny być używane słoiki typu twist off,...
fot. 123rf.com/bmaudsley

Pasteryzacja w piekarniku na zimno i na gorąco. Jak pasteryzować słoiki z przetworami i jedzeniem w piekarniku? Sprawdzone sposoby

Słoiki do pasteryzacji

Do piekarnika powinny być używane słoiki typu twist off, czyli z metalową zakrętką.

Zobacz również

W Stalowej Woli odbył się Wojewódzki Finał o Puchar Tymbarku [ZDJĘCIA]

W Stalowej Woli odbył się Wojewódzki Finał o Puchar Tymbarku [ZDJĘCIA]

Przy Zespole Szkół Samorządowych w Janowie trwa budowa kompleksu sportowego

Przy Zespole Szkół Samorządowych w Janowie trwa budowa kompleksu sportowego

Polecamy

Ten napój jest zdrowszy niż oranżada. Poznaj przepis na smakowity kwas chlebowy

Ten napój jest zdrowszy niż oranżada. Poznaj przepis na smakowity kwas chlebowy

Moja rodzina nie chce innej surówki z marchewką do obiadu. Nietypowy składnik to hit!

Moja rodzina nie chce innej surówki z marchewką do obiadu. Nietypowy składnik to hit!

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka