5 z 12
Przygotuj także czosnkiem niedźwiedzi i grubą sól. W osobnej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Paluchy drożdżowe na słono. Krok 3

Przygotuj także czosnkiem niedźwiedzi i grubą sól. W osobnej miseczce wymieszaj widelcem jajko ( do posmarowania paluchów).

6 z 12
Rozwałkuj ciasto na kształt prostokąta. Posmaruj połowę...
fot. Katarzyna Puczyńska

Paluchy drożdżowe na słono. Krok 4

Rozwałkuj ciasto na kształt prostokąta. Posmaruj połowę serkiem i złóż na pół.

7 z 12
Pokrój ciasto na paseczki i zwiń w spiralkę. Przełóż paluchy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Paluchy drożdżowe na słono. Krok 5

Pokrój ciasto na paseczki i zwiń w spiralkę. Przełóż paluchy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.

8 z 12
Posmaruj paluchy jajkiem. Posyp je solą i czosnkiem...
fot. Katarzyna Puczyńska

Paluchy drożdżowe na słono. Krok 6

Posmaruj paluchy jajkiem. Posyp je solą i czosnkiem niedźwiedzim.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik