5 z 6
Paweł Płaczek to dziennikarz, bloger oraz autor książek...
fot. Najka Photography/materialy prasowe wydawnictwa Purple Book

Paweł Płaczek

Paweł Płaczek to dziennikarz, bloger oraz autor książek „Warszawa da się zjeść”, „Domowa piekarnia”, „Menu kryzysowe” oraz cyklu książeczek „Kuchnia wyjątkowych smaków”.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

Polecamy

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik