3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wbij żółtka oraz wsyp cukier. Zagnieć ciasto. Jeśli masz...
fot. Katarzyna Puczyńska

Obłędny mazurek kajmakowy. Poznaj przepis na najlepszy mazurek wielkanocny z kajmakiem i bakaliami. Kruche ciasto z apetycznym nadzieniem

Mazurek kajmakowy. Krok 2

Wbij żółtka oraz wsyp cukier. Zagnieć ciasto. Jeśli masz czas to warto schłodzić ciasto przed pieczeniem - owiń je folią spożywczą i schowaj do lodówki na minimum 30 min.

Zobacz również

W Osielsku pod Bydgoszczą piorun uderzył w dom. Doszło do pożaru

W Osielsku pod Bydgoszczą piorun uderzył w dom. Doszło do pożaru

Bierzmowanie w parafii świętej Teresy od Dzieciątka Jezus w Radomiu (ZDJĘCIA)

Bierzmowanie w parafii świętej Teresy od Dzieciątka Jezus w Radomiu (ZDJĘCIA)

Polecamy

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Jak zachować się przy stole? Ten test zdradzi, czy znasz zasady savoir-vivre

Jak zachować się przy stole? Ten test zdradzi, czy znasz zasady savoir-vivre

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach