1 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Badaczka kultury Skandynawii jest także autorką bloga...
fot. Marta Pańczyk/materiały prasowe wydawnictwo Hanami

Norwegia ma charakterystyczny smak. Na stołach króluje dorsz i baranina. Rozmowa z ekspertką o kuchni norweskiej

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Badaczka kultury Skandynawii jest także autorką bloga Kuchniokracja.

Zobacz również

Juniorzy Cracovii zagrali z Pogonią w Szczecinie. Zadecydowała jedna bramka

NOWE
Juniorzy Cracovii zagrali z Pogonią w Szczecinie. Zadecydowała jedna bramka

Olsztyn Jurajski świętował 20-lecie w UE. Zobacz zdjęcia i video

NOWE
Olsztyn Jurajski świętował 20-lecie w UE. Zobacz zdjęcia i video

Polecamy

Szukasz pomysłu na grilla? Zrób przepis na ser halloumi z piekarnika

Szukasz pomysłu na grilla? Zrób przepis na ser halloumi z piekarnika

Soczysty cheeseburger jak z amerykańskiego baru. Zrób na grillu i podaj gościom

Soczysty cheeseburger jak z amerykańskiego baru. Zrób na grillu i podaj gościom

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów