5 z 18
Żurawinę warto najpierw przepłukać i wysuszyć. Duże owoce...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka budyniowe z żurawiną. Krok 3

Żurawinę warto najpierw przepłukać i wysuszyć. Duże owoce możesz dodatkowo odrobinę posiekać.

6 z 18
Miękkie masło utrzyj z cukrem na jasną masę. Dodaj jedno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka budyniowe z żurawiną. Krok 4

Miękkie masło utrzyj z cukrem na jasną masę. Dodaj jedno jajko i jedno żółtko. Miksuj.

7 z 18
W oddzielnym naczyniu połącz mąkę, budyń i proszek do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka budyniowe z żurawiną. Krok 5

W oddzielnym naczyniu połącz mąkę, budyń i proszek do pieczenia.

8 z 18
Zmniejsz obroty miksera i stopniowo dosypuj suche składniki....
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka budyniowe z żurawiną. Krok 6

Zmniejsz obroty miksera i stopniowo dosypuj suche składniki. Ciasto jest grudkowate i gęste.

Pozostało jeszcze 9 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

Zobacz również

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie