5 z 7
Pistacjanki upiekłam w piekarniku rozgrzanym do 175 stopni...
fot. Anna Daniluk

Upieczone pistacjanki

Pistacjanki upiekłam w piekarniku rozgrzanym do 175 stopni Celsjusza, a następnie odstawiłam do wystudzenia.

6 z 7
Po upieczeniu pistacjanki posmarowałam kremowym serkiem...
fot. Anna Daniluk

Upieczone pistacjanki

Po upieczeniu pistacjanki posmarowałam kremowym serkiem śmietankowym, którego słony smak przyjemnie kontrastuje ze słodką drożdżówką.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto