5 z 11
Dodaj całą masę kajmakową i miksuj, aż całość będzie gładka...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krem kajmakowy. Krok 4

Dodaj całą masę kajmakową i miksuj, aż całość będzie gładka i lśniąca.

6 z 11
Krem kajmakowy jest gotowy. Jest miękki, idealny do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krem kajmakowy. Krok 5

Krem kajmakowy jest gotowy. Jest miękki, idealny do smarowania blatów ciasta.

7 z 11
Możesz także schłodzić krem w lodówce, by ozdobić nim np....
fot. Katarzyna Puczyńska

Krem kajmakowy. Krok 6

Możesz także schłodzić krem w lodówce, by ozdobić nim np. babeczki.

8 z 11
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Krem kajmakowy

Smacznego!

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Zobacz również

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć