1 z 11
Przewijaj galerię w dół
Zupa chrzanowo-cytrynowa klasycznie podawana jest ugotowanym...
fot. Anna Daniluk

Zupa chrzanowo-cytrynowa

Zupa chrzanowo-cytrynowa klasycznie podawana jest ugotowanym na twardo jajkiem. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania.

2 z 11
Kiełbasę pokrój w plastry.
fot. Anna Daniluk

Zupa chrzanowo-cytrynowa. Etap 1

Kiełbasę pokrój w plastry.

3 z 11
Pokrojoną kiełbasę przesmaż z pokrojoną cebulą i czosnkiem...
fot. Anna Daniluk

Zupa chrzanowo-cytrynowa. Etap 2

Pokrojoną kiełbasę przesmaż z pokrojoną cebulą i czosnkiem na patelni z rozgrzanym olejem.

4 z 11
Zarumienione kawałki mięsa, cebuli i czosnku przełóż do...
fot. Anna Daniluk

Zupa chrzanowo-cytrynowa. Etap 3

Zarumienione kawałki mięsa, cebuli i czosnku przełóż do garnka i zalej bulionem.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Zobacz również

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek