3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Sekretem morskiego smaku wegańskich dań bezrybnych są glony...
fot. Anya Why/Getty Images

Nie musisz jeść ryby na Wigilię. Zobacz pyszne roślinne zamienniki i wypróbuj nasze przepisy. Tak zrobisz tofurybę i śledzie z boczniaków

Sekretem morskiego smaku wegańskich dań bezrybnych są glony nory, te same, jakich używa się do przygotowania sushi maki.

Zobacz również

Horoskop miłosny na maj. Kto może liczyć na strzałę amora?

Horoskop miłosny na maj. Kto może liczyć na strzałę amora?

To początek końca wielkiej ery sukcesów Red Bulla w Formule 1

To początek końca wielkiej ery sukcesów Red Bulla w Formule 1

Polecamy

Sposoby na świeżą i chrupiącą rzodkiewkę. Już nigdy nie zrobisz inaczej

Sposoby na świeżą i chrupiącą rzodkiewkę. Już nigdy nie zrobisz inaczej

Takiej tarty jeszcze nie znasz. Wiosenne warzywo pasuje do niej idealnie

Takiej tarty jeszcze nie znasz. Wiosenne warzywo pasuje do niej idealnie

Dzięki tej marynacie mięso nie będzie suche. Zrobisz ją w 5 minut!

Dzięki tej marynacie mięso nie będzie suche. Zrobisz ją w 5 minut!