1 z 6
Przewijaj galerię w dół

fot. Elena Boltunova / gettyimages.com
Konfitura malinowa według przepisu Ćwierczakiewiczowej
Konfitura malinowa według Lucyny Ćwierczakiewiczowej wymaga tylko dwóch składników, ale jest to proces dość czasochłonny.
2 z 6

fot. Krzysztof Kapica/archiwum PolskaPress
Maliny
Miękkie owoce takie jak maliny idealnie nadają się do zrobienia konfitur, dżemów, nalewek i soków
3 z 6

fot. wikimediacommons.pl/domena publiczna
Lucyna Ćwierczakiewiczowa
W książce "Jedyne praktyczne przepisy" Lucyna Ćwierczakiewiczowa podaje sposoby na sezonowe owoce
4 z 6

fot. polona.pl/domena publiczna
Lucyna Ćwierczakiewiczowa
Znana kucharka podpowiadała, aż dwa sposoby na wykonanie konfitury z malin