5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zakwas do wypieku chleba powinien być dokarmiany na ok. 12...
fot. materiały wydawnictwa Purple Book/ fot. Najka Photography

Najlepszy przepis na chleb żytni na zakwasie, który smakuje jak z najlepszej piekarni. Wypróbuj przepis na chleb z „Domowej piekarni”

Paweł Płaczek

Zakwas do wypieku chleba powinien być dokarmiany na ok. 12 godzin wcześniej. Paweł Płaczek radzi, by upiec chleb w garnku żeliwnym lub rzymskim.

Zobacz również

Będzie nowy prezes Głównego Instytutu Górnictwa. Pokieruje nim Jarosław Zagórowski

Będzie nowy prezes Głównego Instytutu Górnictwa. Pokieruje nim Jarosław Zagórowski

Orędzie marszałka Sejmu. „Rzeczpospolita to rzecz wspólna, nie własność rządzących”

Orędzie marszałka Sejmu. „Rzeczpospolita to rzecz wspólna, nie własność rządzących”

Polecamy

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto

Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory

Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory