5 z 7
Gotowe ciasto warto polukrować. Jeśli jednak wolisz mniej...
fot. Kasia Nowicka

Ciasto z truskawkami i lukrem

Gotowe ciasto warto polukrować. Jeśli jednak wolisz mniej słodkie smaki, to możesz pominąć lukier całkowicie lub jedynie oprószyć ciasto cukrem pudrem.

6 z 7
Ciasto truskawkowe na maślance to najszybszy sposób, by...
fot. Kasia Nowicka

Lukier - ważny dodatek deseru

Ciasto truskawkowe na maślance to najszybszy sposób, by cieszyć się smakiem truskawek do popołudniowej kawy. Życzymy smacznego!

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik