2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wieczorem przed pieczeniem bułek warto zrobić zaczyn. Można...
fot. Anna Daniluk

Najlepsze bułki z pieczarkami na słoną przekąskę. Lepsze niż z budki z zapiekankami w PRL-u. Podaję je zawsze do gorącego barszczu

Zaczyn do bułek z pieczarkami

Wieczorem przed pieczeniem bułek warto zrobić zaczyn. Można także, zamiast niego zwiększyć ilość mąki do 500 g i dodać więcej o 4 g drożdży.

Zobacz również

Policja prosi o pomoc w identyfikacji zwłok kobiety

Policja prosi o pomoc w identyfikacji zwłok kobiety

Jak ubieramy się w Zabrzu? Ich przyłapała kamera! Oto zdjęcia mieszkańców

NOWE
Jak ubieramy się w Zabrzu? Ich przyłapała kamera! Oto zdjęcia mieszkańców

Polecamy

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Kurczak ze szparagami na wiosenny obiad. Prosty przepis na pyszne danie

Kurczak ze szparagami na wiosenny obiad. Prosty przepis na pyszne danie