3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki na ciasto drożdżowe wymieszałam z zaczynem i...
fot. Anna Daniluk

Najlepsze bułki z pieczarkami na słoną przekąskę. Lepsze niż z budki z zapiekankami w PRL-u. Podaję je zawsze do gorącego barszczu

Ciasto drożdżowe na bułki z pieczarkami

Składniki na ciasto drożdżowe wymieszałam z zaczynem i zasmażką. Chwilę zagniotłam na blacie i odstawiłam do wyrośnięcia do natłuszczonej miski.

Zobacz również

WeNet Group S.A. i WeNet sp. z o.o. informują
Artykuł sponsorowany

WeNet Group S.A. i WeNet sp. z o.o. informują

Szalona eskapada "Sieradzan" - 3000 kilometrów, sześć krajów i to w dziewięć dni FOTO

Szalona eskapada "Sieradzan" - 3000 kilometrów, sześć krajów i to w dziewięć dni FOTO

Polecamy

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Uważaj na tego wołowego tatara! Jego zjedzenie może doprowadzić do krwawej biegunki

Uważaj na tego wołowego tatara! Jego zjedzenie może doprowadzić do krwawej biegunki