4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zostaw mięso na całą noc, by dobrze się zamarynowało....
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepsza karkówka pieczona na świąteczny obiad. Jest soczysta i zawsze się udaje. Przepis na pyszną pieczeń z karkówki

Karkówka pieczona. Krok 2

Zostaw mięso na całą noc, by dobrze się zamarynowało. Następnego dnia, przed pieczeniem, przełóż je do naczynia żaroodpornego.

Zobacz również

Narodowa flaga niesiona przez mieszkańców i piękny koncert w Stalowej Woli [FOTO]

Narodowa flaga niesiona przez mieszkańców i piękny koncert w Stalowej Woli [FOTO]

Dzień Flagi. Przemarsz ze 100-metrową biało-czerwoną uliczkami Żywca. ZDJĘCIA

Dzień Flagi. Przemarsz ze 100-metrową biało-czerwoną uliczkami Żywca. ZDJĘCIA

Polecamy

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!